claudiaWelkom,

Ik ben Claudia Lanting-Lehn en tot in 2014 was ik meer dan 25 jaar werkzaam als fysiotherapeute. 

Door mijn eigen overgevoeligheden en de allergieën van mijn kinderen kwam ik in 2005 in aanraking met NAET. Na een succesvolle behandeling  met deze therapie heb ik besloten om de opleiding voor NAET therapeut zelf te volgen en mij verder te verdiepen in de behandeling van allergieën.

In 2006 en 2007 volgde ik verschillende cursussen voor NAET, Touch for Health en Kinesiologie aan de NSK ( Nederlands School voor Kinesiologie). Sindsdien sta ik geregistreerd als NAET therapeute en natuurgeneeskundige bij de VBAG. In de daarop volgende jaren ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in het ontstaansmechanisme en de oorzaken van overgevoeligheden, allergieën, onverklaarbare klachten en gedragsproblemen. Ondertussen ben ik ook Erkend Kinesioloog. www.platformvoorkinesiologie.nl 

Het eigen energiesysteem heeft een enorm zelfherstellend vermogen. De kracht van NAET, Espavo en andere kinesiologische technieken ligt in het activeren en ondersteunen van dit zelfherstellend vermogen. Deze technieken bestrijden niet alleen de symptomen maar pakken de klacht bij de wortel aan doordat zij de blokkade van het energiesysteem op sporen. Door inzicht te geven in de werkwijze van het energetisch systeem en het versterken van dit systeem kan je dan ook terugval voorkomen.

De door mij toegepaste technieken zijn geschikt voor alle leeftijden, van baby's tot ouderen. 


naet

https://www.naet.com